Shopping Cart

Gratis verzending naar Nederland en België

Over ons

Wij zijn een merk dat om zijn klanten geeft. Klanttevredenheid is onze eerste prioriteit.

Onze online reis begon in 2013

PaintingsCart is een van de meest succesvolle en snelst groeiende schilderij en huisdecor websites in 2018. Wij verkopen schilderijen offline sinds 1995 en online sinds 2013.

Paintingscart is een gespecialiseerde e-commerce verkoop winkel voor schilderijen en home decor service. Onze producten zijn hoofdzakelijk verwant aan Diamantschilderijen, Olieverfschilderijen, Cijferschilderijen en alle andere types van schilderijen en muurdecoratie.

Onze oprichters, Abhi en John, zijn deze website begonnen omdat iedereen zich nu op de online retailmarkt begeeft. Zij zijn zeer gebrand op een uitstekende klantenservice. Daarom hebben we het afgelopen jaar meer dan 7.000 5-sterrenbeoordelingen ontvangen op verschillende sociale platforms en op onze website.

about us

Onze waarden

Elk bedrijf of onderneming heeft een goede basis nodig om goed te kunnen functioneren. Daarom bouwen we alles rond 3 kernwaarden die ons helpen groeien in een gestaag tempo.

We houden van je.

Wij houden van onze klanten omdat jullie de enige reden van ons bestaan zijn. Als we geen geweldige klanten zoals u hebben, kunnen we geen betere service bieden en zullen we niet kunnen groeien.

Daarom is PaintingsCart gericht op het helpen van onze klanten. De tevredenheid van onze klanten over onze diensten en producten is het enige dat telt.

Wij richten ons op productkwaliteit

Wij werken hard om producten van hoge kwaliteit aan te bieden. Daarom vragen wij onze klanten gewoon naar elk product. Als we een negatieve beoordeling van 10% krijgen, verwijderen we gewoon dat product en voegen we nog meer geweldige producten toe.

De drie basisregels van onze activiteit

Wij letten altijd op onze drie basisregels bij onze activiteiten. Dit is de voornaamste reden waarom wij veel liefde en steun van u hebben gekregen. Dit zijn de drie basisregels die we altijd volgen.

  • De klant is God
  • Kwaliteit is koning
  • Klantenondersteuning is de sleutel tot succes.

Wij werken hard om de kwaliteit van onze producten en ondersteuning te verbeteren. Als u meer over ons wilt weten, kunt u per e-mail contact met ons opnemen.

Gratis verzending naar Nederland en België

Op alle bestellingen

Gemakkelijk 30 dagen retour

30 dagen geld terug garantie

Levenslange garantie

Levenslange garantie en oeps! verzekering

1 2 3
100% Secure Checkout

PayPal / MasterCard / Visa

1 2 3