Shopping Cart

Gratis verzending naar Nederland en België

Schilderen op nummer

#1 Website voor kleuren op nummer

Onze laatste Schilderen op nummer​

Schilderen op nummer Eigen Foto

Maak van uw foto een prachtig kunstwerk

Wat is schilderen op nummer?

Zoals de naam al suggereert is schilderen op nummer een activiteit waarbij we kleuren gebruiken om op een genummerd canvas te schilderen.

Wanneer u een schilderij op nummertje bestelt, sturen wij u een canvas met daarop nummers, penselen en kleuren.

Nu hoef je alleen nog maar het kleurnummer op het doek te matchen en het te schilderen, bijvoorbeeld als het nummer dat op kleur is gemarkeerd 8 is, dan moet je deze kleur schilderen op het doek waar nummer 8 is gemarkeerd.Maak gewoon het hele schilderij af door dit proces te herhalen en je schilderen op nummer af te maken.

Als je klaar bent met je schilderij kun je het gewoon inlijsten en je meesterwerk aan je vrienden en familie laten zien. Je kunt deze schilderijen gebruiken als cadeau voor vrienden en familie of je kunt dit ook gewoon toevoegen aan je huisdecoratie.

DE BESTSELLER VAN DEZE WEEK

Kenmerken producten

Kijk eens naar de meest populaire paint by numbers van onze klanten

NIET STRESSEN, GEWOON SCHILDEREN

Klanttevredenheid is onze belangrijkste prioriteit hier, dit is de reden waarom wij ervoor zorgen dat onze klanten producten van hoge kwaliteit krijgen. Wij zorgen er ook voor dat uw aankoop en checkout ervaring is ook veilig en naadloos.

Wij verzekeren u dat u bij elke aankoop alle hieronder vermelde diensten krijgt.

  • Hoge kwaliteit canvas met natuurvriendelijke kleuren en houten penselen.
  • Zelfgemaakte houten lijst of schilderij met lijst (optioneel)
  • Onze kleuren op nummer volwassenen kits zijn geschikt voor iedereen.

Nieuwste schilderen op nummer

Schilderen op nummer Volwassenen

Als je ooit de innerlijke kunstenaar in je wilde ontdekken, maar het niet kunt. Maak je geen zorgen schilderen op nummer volwassenen is een perfecte oplossing voor uw behoefte.

Schilderen op nummer canvas voor volwassenen geven onbeperkt plezier en ontspannen uw geest. Je kunt verbazingwekkende meesterwerken maken zonder enige expertise.

Kleuren op nummer is een zeer gemakkelijke en ontspannende manier van schilderen. Je hoeft alleen maar de kleur op het doek aan te passen en voila! Je hebt zojuist een geweldig kunstwerk gemaakt. Versier je huis met dit kunstwerk en breng je huisdecor naar een hoger niveau.

Wij bieden hoge kwaliteit canvas en natuur-vriendelijke kleuren. Dit is de beste website om Schilderen op nummer volwassenen te krijgen. Onze kits zullen uw angst en stress wegnemen en uw creativiteit, focus en mindfulness verhogen.

 

Waarom ons kiezen

Producten van hoge kwaliteit

Wij zorgen ervoor dat u een hoge kwaliteit doek en accessoires krijgt. Als u een probleem heeft met de kwaliteit, zullen wij het oplossen.

Uitstekende ondersteuning

Dit is waar we voor liggen op alle concurrentie. Wij werken eraan om onze klantenservice 24×7 te verbeteren.

Veilig afrekenen

128-bit SSL beveiliging met geavanceerde encryptie zorgt ervoor dat uw aankopen veilig zijn.

Schilderen op nummertjes kinderen

Eerste stappen met schilderen op nummer voor volwassenen

Stap 1: Voorbereiding

Leg uw doek op een vlakke ondergrond. Schik je acrylverf.

Stap 2: Begin met schilderen

Stem het nummer van de kleur af op het nummer op het doek en begin te schilderen.

Stap 3: Bewonderen

Ga terug en bewonder je mooie werk! Posten op Instagram is ook aan te raden. Ik weet zeker dat je blij zult zijn dat je het gedaan hebt.

Kan iemand beginnen met schilderen op nummers?

Kunst is een gemeenschappelijk talent dat ons allen eigen is. Schilderen op nummer stelt iedereen in staat zeer ingewikkelde kunstwerken te maken en verborgen talenten te ontdekken. Nu is het moment om uw liefde voor kunst te ontsteken en uw favoriete schilderijen tot leven te brengen!

“Kunst kent geen leeftijdsgrenzen” is niet zomaar een marketingfrase, maar een ware uitspraak die kunstenaars als Helen Downie hebben bevestigd.

Je hoeft niet altijd artistiek aangelegd te zijn om van kunst te profiteren. De meeste van onze klanten hebben het gevoel dat ze tijdens het schilderen voor een paar uur in een wereld van vreugde duiken, om even weg te zijn van de stress van alledag en volledig uit te schakelen. Om de vraag voor eens en voor altijd in niet mis te verstane bewoordingen te beantwoorden: Nee, kunst kent geen leeftijd.

PaintingsCart heeft nieuwe producten voor kinderen gelanceerd. Er zijn nieuwe muurschilderingen met afbeeldingen van dinosaurussen en dieren die perfect zijn voor kinderen.

Kinderen houden van ons werk. Onze schilderijen zijn gemakkelijk om naar te kijken met eenvoudige vormen en kleuren. Schilderen op nummer voor kinderen is een van de beste geschenken die u uw kind kunt geven.

Wij zijn vooral dol op onze schildersets die de kleintjes unieke schildermethodes aanleren en door kleine overwinningen op elke leeftijd de waardering voor kunst stimuleren. Denk maar aan je kindertijd toen je je erg gelukkig voelde als iemand jou of je werk prees.

Welke motieven kan ik op PaintingsCart vinden?

Het kan moeilijk zijn om je vrije tijd zinvol te maken. Wat je misschien voor onmogelijk houdt, zoals schilderen volgens nummers, kan je tijd productiever maken.

Schilderen volgens nummers is leuk. Het kan voor iedereen zijn die wil schilderen, maar zij hebben de juiste informatie nodig over welke kunst zij willen schilderen. Er zijn hier verschillende thema’s waar iedereen uit kan kiezen. Het maakt niet uit welke leeftijd je hebt of van wat voor soort kunst je houdt, er is hier iets voor jou.

Wij verkopen schilderen op nummer katten, strips, abstracte kunst, bergen, natuurtaferelen en mensen. We hebben ook hedendaagse kunstenaars. Wij hebben het juiste soort schilderij voor elke kunstsmaak.

Ons ruime aanbod en onze talrijke collecties bieden de leerlingen de mogelijkheid hun horizon te verruimen en een artistiek avontuur aan te gaan dat hen voor enkele uren bevrijdt van de stress van het dagelijkse leven.

Wat is er ontspannender dan na het werk of in het weekend een paar uur in een ander universum te duiken? Onze heldere acrylkleuren zijn niet alleen leuk om te schilderen, maar geven elk motief ook zijn eigen unieke expressiviteit die elke huiskamer zal verfraaien. Onze motieven komen uit de meest uiteenlopende gebieden, zodat ook u uw passie voor kunst zult ontdekken.

Kunst gedijt van nature op verbeelding, individualiteit en de manifestatie van de eigen gevoelens. U bent in goede handen bij “Uw ideale motief” in de categorie “Schilder uw schilderij helemaal”.

U kunt ook uw foto’s uploaden, die wij dan voor u in een getallenfoto omzetten. Er gaat niets boven het maken van het perfecte cadeau voor vrienden en familie, en het is nog specialer als het gepersonaliseerd is!

Wil je gratis schilderen op nummers?

We weten dat iedereen gratis schilderen op nummertjes wil. Je weet dat er niets gratis is in deze wereld.

Maar wij kunnen u een gratis schilderij op nummer geven tot maat 40x50cm. Het enige wat u hoeft te doen is deze stappen volgen

  1. Bestel eerst je favoriete kleurboek tot formaat 40x50cm.
  2. U moet de betaling doen om dit schilderij te krijgen, maar maak u geen zorgen, wij betalen u terug zodra u het product hebt ontvangen.
  3. Zodra u het product hebt ontvangen, maakt u een video van ongeveer 3-5 minuten waarin u het product uitpakt en schildert.
  4. U kunt uw ervaring en echte recensie delen.
  5. Zodra wij uw video ontvangen hebben, zullen wij u terugbetalen.
  6. Hoe krijg je je verf op nummer gratis

Krijg uw schilderen op nummer eigen foto

Wilt u prachtige kunst maken met uw eigen foto? Dat kan met onze kleuren op nummer kits op maat.

U bent vrij om elke foto te gebruiken om een verf op nummer aangepaste kit te krijgen. U kunt uw eigen foto gebruiken of een kunstwerk dat u online heeft gezien.

Stuur ons gewoon uw foto en laat de rest aan ons over. U kunt ook vragen om een voorbeeld voordat het product wordt verzonden. Wij beperken u niet tot ontwerpen, schilder gewoon wat u wilt.

Breng je oude herinneringen weer tot leven. Koop nu een Schilderen op nummer canvas voor uw foto’s.

 
Gratis verzending naar Nederland en België

Op alle bestellingen

Gemakkelijk 30 dagen retour

30 dagen geld terug garantie

Levenslange garantie

Levenslange garantie en oeps! verzekering

1 2 3
100% Secure Checkout

PayPal / MasterCard / Visa

1 2 3